به گزارش همشهری آنلاین، امین اسدی افزود: تب کریمه کنگو بیماری ویروسی مشترک دام و انسان است که دامداران و مردم با رعایت توصیه ها می توانند از این بیماری مصون بمانند.
به گفته او، با توجه به آغاز فعالیت کنه ها همزمان با فصل گرما به دامداران توصیه می شود که از دست زدن به کنه اجتناب کنند چراکه این بیماری قابلیت انتقال به دامدار را دارد.
اسدی ادامه داد: افرادی که در کشتارگاه حضور دارند، حتما از دستکش، روپوش، عینک و ماسک در حین کشتار استفاده کنند تا بیماری منتقل نشود.
مشاور رئیس سازمان دامپزشکی بیان کرد: مردم از خرید گوشت کنار جاده و مراکز غیرمجاز اجتناب کنند چراکه نظارت شرعی و بهداشتی بر فرآورده های گوشتی نیست. همچنین مردم از خوردن جگر خام و نیم پخته اجتناب کنند.
او با تاکید بر خرید گوشت دارای مهر دامپزشکی گفت: افراد گوشت را به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال و جگر را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه نگه داری کنند.
اسدی اضافه کرد: بنابر آمار اعلامی وزارت بهداشت یک نفر در استان یزد به تب کریمه کنگو مبتلا شد که بهبود یافته است.
نظر شما